De kernwaarden van Lensli

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons op één; in alles en altijd. Dat vertaalt zich in uitstekende producten en prestaties, eerlijke prijzen, continue productontwikkeling en heldere communicatie.

Innovatie

Wij innoveren zodat u kunt innoveren. We zijn nieuwsgierig, leergierig en zoeken altijd naar nieuwe mogelijkheden voor duurzame groei. In ons eigen laboratorium worden grondstoffen en nieuwe substraten onderzocht en getest en we werken nauw samen met stichting RHP en geaccrediteerde laboratoria. Onze kennis delen we graag met onze klanten en we streven voortdurend naar nóg betere resultaten.

Specialisme

Wij maken al meer dan 115 jaar substraten en hebben dus veel kennis en kunde in huis. Toch blijven we ons graag ontwikkelen en verbeteren om zo onze klanten nog beter te kunnen helpen groeien.

Duurzaamheid

Ja, we hebben ook kinderen. En ja, we doen alles voor een gezonde groei, voor nu en voor de toekomst. We willen volop gebruik maken van de kansen en mogelijkheden die duurzame en innovatieve ontwikkelingen bieden. Zo berekenen we de CO2-footprint van elk product. Met die kennis kunnen we samen met onze klanten inspelen op de toekomst.

Samenwerken

De kwaliteit van onze producten is essentieel voor het succes van onze klanten. Door samenwerking en persoonlijke aandacht bereiken we samen het beste resultaat.

Focus

Wij hebben met alles wat wij doen een helder doel voor ogen: De beste substraten maken. De behoeften en wensen van onze klanten staan hierbij centraal. Klantgericht denken en handelen is wat wij al meer dan 115 jaar doen.

Passie

Onze passie is om groeien leuk te maken. Dat betekent het ontwikkelen en leveren van de best mogelijke substraten voor onze klanten. En dat we alles doen om gezamenlijke groei te ondersteunen: Have Fun Growing!

Menu