Meest recente artikelen:

Deel dit bericht via:

Lensli heeft wederom de ISO 9001:2015 certificering behaald!

17-4-2023

Ons team is verheugd om aan te kunnen kondigen dat we onlangs wederom de ISO-certificering hebben verdiend voor al onze activiteiten met betrekking tot het produceren, ontwikkelen, verpakken, vermarkten en afleveren van substraten en grondstoffen voor de professionele tuinbouwsector.

De ISO-certificering is een onafhankelijk internationaal erkend kwaliteitsmanagementsysteem dat is ontworpen om bedrijven te helpen bij het creëren van processen die consistent zijn en die voldoen aan de hoogste normen voor kwaliteit en verantwoordelijkheid.

De nieuwe ISO 9001:2015 norm biedt de handvatten om acties te plannen, te implementeren en risicio’s en kansen aan te pakken. Voor ons bedrijf betekent dit dat onze klanten erop kunnen vertrouwen dat we er alles aan doen om hoogwaardig substraat te leveren aan al onze klanten.

We zijn er trots op dat we dankzij onze gezamenlijke inspanningen deze certificering weer hebben behaald, en zullen ons uiteraard blijven inzetten voor het leveren van hoogwaardige substraten aan onze klanten.

Have Fun Growing