Samenwerken

Lensli hecht veel waarde aan samenwerking en het bundelen van krachten, op ieder denkbaar vlak.

Wij geloven dat je samen sterk staat en dat expertises en kennis perfect gebundeld kunnen worden om vooruit te komen.
Wij werken daarom graag samen, niet alleen met onze telers, maar ook met met verschillende en uiteenlopende partners.

Partners

Den Ouden Groep
Onze samenwerking met Den Ouden verzekert de sector van een brede en sterke basis om de kansen van duurzame innovatie op te pakken, concreet te maken en toe te passen. Onze gezamenlijke expertise zorgt voor een synergetisch effect, dat telers helpt om hun focus te verleggen naar duurzaamheid, kwaliteit, opbrengst én weerbaar telen. Met ander woorden; dankzij de samenwerking met Den Ouden zijn wij nóg beter in staat telers te ondersteunen in hun traject naar duurzamere oplossingen en het gebruik van organische alternatieven.

Horti Footprint Chain Program.
Wij zijn trotse ketenpartner van het Horti Footprint Chain Program.
Het doel van dit programma is om ervoor te zorgen dat iedere schakel in de keten zijn footprint zo klein mogelijk maakt, om zodoende de totale CO2-uitstoot zo veel mogelijk terug te dringen.

Op deze wijze werken we samen toe naar klimaatpositieve sierteeltproducten in 2030. We gaan als participanten met elkaar aan tafel om onze ervaringen te delen en te kijken naar mogelijkheden om elkaar te versterken.

RHP

RHP is al ruim 30 jaar hét Europese kenniscentrum voor substraten. Het RHP-keurmerk voor substraten is belangrijk, omdat hiermee onze substraten en afdekmaterialen voldoen aan de juiste kwaliteitseisen voor plantveiligheid. Om deze reden mogen voor het RHP-keurmerk niet zomaar alle substraten en afdekmaterialen worden gebruikt. Dit biedt de grootste mogelijke zekerheid dat de substraten en afdekmaterialen veilig kunnen worden toegepast, zonder risico’s voor de teelt.

Door middel van regelmatige trainingen en webinars vanuit het kenniscentrum houden wij onze kennis en kwaliteit up-to-date. Ook worden wij jaarlijks getoetst aan de hand van de certificeringseisen.

Klanten

Wij zouden nergens zijn zonder onze telers en kwekers. In nauwe samenwerking met hen maken wij het plezier en de passie in groeien waar. Ga naar onze pagina Klantportfolio‘ om te zien wat zij over onze samenwerking te vertellen hebben. Want wie kan dat nu beter uitleggen dan onze klanten zelf?

Team samenwerken

Ons team bestaat uit betrokken, enthousiaste specialisten.