Kwaliteit

De kwaliteit van onze producten is essentieel voor het succes van onze klanten.

Daarom hebben en houden we controle over het complete winnings-, productie- en logistieke proces. In ons laboratorium worden alle producten gecontroleerd en gearchiveerd. Wij blijven altijd kijken of we iets kunnen aanpassen in het substraat om het nog beter te laten functioneren.
Onze afdeling R&D onderzoekt dagelijks nieuwe mogelijkheden voor zowel onze substraten als onze telers en kwekers door nieuwe grondstoffen en technieken zorgvuldig in de praktijk te testen.
Wij leveren al onze substraten en afdekmaterialen met het RHP-keurmerk en wij zijn ISO-geaccrediteerd. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit blijven garanderen en onze substraten en afdekmaterialen continu blijven doorontwikkelen.

RHP keurmerk

Lensli levert al haar substraten en afdekmaterialen met het RHP keurmerk.
Veilig. De gehele keten, vanaf het productieproces tot de gebruiker wordt gecontroleerd.
Schoon. RHP-gecertificeerde substraten worden zorgvuldig geproduceerd. Er wordt intensief gecontroleerd of zij fytosanitair schoon zijn, dus vrij van schadelijke organismen en ziekten.
Kwaliteitsborging. Substraten met het RHP-keurmerk voldoen aan strenge eisen, bijvoorbeeld op het gebied van opslag en continuïteit.
Onkruidarm. Substraten met het RHP-keurmerk zijn onkruidarm.
Onderzoek/kenniscentrum. Door innovatief onderzoek voldoet het substraat bewezen aan de verschillende kwaliteitseisen. Afspraken tussen kweker en substraatleverancier worden gecontroleerd op basis van specificaties.

ISO

Vanzelfsprekend zijn wij in het bezit van de meest recente certificering van de NEN-EN-ISO 9001:2015 norm. Hiermee tonen wij aan producten te leveren die consequent voldoen aan de eisen van de klant en aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving. ISO 9001 heeft impact op het kwaliteitsmanagement, met onder meer normeringen voor compliance verplichtingen en procesoptimalisatie.

Team kwaliteit

Ons team bestaat uit betrokken, enthousiaste specialisten.