De kernwaarden van Lensli

Het ‘plezier in groeien’ realiseren wij door het toepassen én waarmaken van onze kernwaarden. Onze kernwaarden vormen de rode draad in alles wat we doen en staan voor wie we zijn. Het zijn de waarden die ons bedrijf, merk en identiteit vormgeven en ondersteunen.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons op één; in alles en altijd. Dat betekent uitstekende productprestaties, eerlijke prijzen, continue productontwikkeling en heldere communicatie.

Innovatie

Wij innoveren zodat onze klanten kunnen innoveren en zoeken altijd naar nieuwe mogelijkheden voor duurzame groei. We ontwikkelen nieuwe substraten in ons eigen laboratorium en testen de kwaliteit grondig in de praktijk. Daarnaast hebben we een sterke focus op (hernieuwbare) grondstoffen en werken we onder andere nauw samen met stichting RHP. Ook zijn we ketenpartner van het Hort Footprint Chain Program. We delen onze kennis graag met onze klanten en streven voortdurend naar nóg betere resultaten.

Specialisme

Wij maken al meer dan 115 jaar substraten en hebben dus veel kennis en kunde in huis. Toch blijven we ons graag ontwikkelen en verbeteren om zo onze klanten nog beter te kunnen helpen groeien. Samen met klanten en gespecialiseerde samenwerkingspartners werken we iedere dag aan het verbeteren en optimaliseren van onze producten en kennis.

Duurzaamheid

Ja, we hebben ook kinderen. En ja, we doen alles voor een gezonde groei, voor nu en voor de toekomst. We willen volop gebruik maken van de kansen en mogelijkheden die duurzame en innovatieve ontwikkelingen bieden. Zo berekenen we onder andere de CO2-footprint van elk product. Met onze duurzaamheidsclassificatie én expertise op het gebied van hernieuwbare grondstoffen kunnen we samen met onze klanten inspelen op de toekomst.

Samenwerken

De kwaliteit van onze producten is essentieel voor het succes van onze klanten. Door samenwerking en persoonlijke aandacht bereiken we samen het beste resultaat.

Focus

Met alles wat wij doen hebben we een helder doel voor ogen: De beste substraten maken. De behoeften en wensen van onze klanten staan hierbij centraal. Klantgericht denken en handelen is wat wij al meer dan 115 jaar doen.

Passie

Onze passie is om groeien leuk te maken. Dat betekent het ontwikkelen en leveren van de best mogelijke substraten voor onze klanten. En dat we alles doen om gezamenlijke groei te ondersteunen: HAVE FUN GROWING!