Meest recente artikelen:

Deel dit bericht via:

Projectvideo Weerbare aardbei - Aflevering 3

21 november 2023

Projectvideo aflevering 3 – Toelichting Substraat.

Samen met verschillende enthousiaste partners zijn wij afgelopen juli gestart met de demonstratieteelt ‘Weerbare Aardbei’ van de Botany Group. Het doel van dit initiatief is om met elkaar tot een succesvolle aardbeienteelt te komen, op basis van een innovatieve, nieuwe teelt-insteek.

In totaal zijn er zes afleveringen gepubliceerd waarin verschillende onderwerpen vanuit de demonstratieteelt aan bod komen.

Deze week de derde aflevering van de reeks waarin onze collega Patrick Winkelman je alles vertelt over het gebruikte substraat in deze demonstratieteelt, en waarom hiervoor gekozen is. Ook legt Patrick uit wat precies de rol van ons substraat in dit project is.

Houd onze socials en website in de gaten voor de complete reeks video’s waarin o.a. de teelt- en bemestingsstrategieën, het substraat, de bestrijding van de Witte Vlieg en de gebruikte organische meststoffen worden toegelicht.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of wil je de proef met eigen ogen bekijken? Dan nodigen we je graag uit! Neem contact op met Patrick Winkelman op +31 6 23484493 of via de mail p.winkelman@lensli.com.

Have Fun Growing!