Meest recente artikelen:

Deel dit bericht via:

Herbaedeck op HortiBiz Newsradio

21 maart 2024

Afgelopen dinsdag wij te gast in de studio van HortiBiz Newsradio om over onze Herbaedeck producten te vertellen. Heb je de uitzending gemist? Luister deze dan terug via deze link.

Tijdens de uitzending hebben wij de luisteraars laten kennis maken met Herbaedeck, onze eigen lijn afdekmaterialen. Met maar liefst vier verschillende varianten, met ieder zijn eigen specifieke eigenschappen en voordelen, is er voor elke teler wat wils.

Door gebruik te maken van afdekmaterialen ontstaat een droge bovenlaag waarop onkruid en mos niet tot ontkieming kunnen komen. Hierdoor is bestrijding minder noodzakelijk en hoeven de potten veel minder vaak schoongemaakt te worden. De Herbaedeck producten bestaan uitsluitend uit hernieuwbare grondstoffen. Doordat onze afdekmaterialen volledig RHP gecertificeerd zijn, zijn kwekers en telers verzekerd van plantveilig afdekmateriaal. Bovendien zijn onze afdekmaterialen geschikt voor iedere potmaat en uitstekend machinaal aan te brengen.

Ben je enthousiast en wil je weten wat onze Herbaedeck producten voor jouw teelt kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op:
Gert van Beek: +31 6 10196625 / g.vanbeek@lensli.com
Cock van der Spek: +31 6 20109906 / c.vanderspek@lensli.com
Of neem een kijkje op onze website: https://www.lensli.com/substraat/herbaedeck/

We horen graag van je.
Have Fun Growing