Meest recente artikelen:

Deel dit bericht via:

Lensli op de Dag van de Tuinbouw

19-10-2022

Op donderdag 13 oktober jongstleden hebben wij deelgenomen aan De Dag van de Tuinbouw, een initiatief van Paprika Horti Newsradio en HortiContact.

In het World HortiCenter in Naaldwijk was een speciale radiostudio ingericht van waaruit de meer dan 23 aangesloten bedrijven en organisaties de telers een hart onder de riem konden steken in verband met de energiecrisis. Hierbij is niet alleen de situatie binnen de tuinbouw besproken maar ook nadrukkelijk naar de toekomst gekeken.

Rob Bierman en Sabrina Pool waren namens Lensli bij deze uitzending aanwezig. Je kan het fragment hier terug luisteren:

 

Om telers in de duurzaamheidstransitie te ondersteunen geeft Lensli haar substraten een classificering in duurzaamheid mee. Hiermee hebben telers inzicht in de duurzaamheid en circulariteit van een substraat. Deze classificering stuurt zowel op CO2 als de herkomst en het type van organische grondstoffen en meststoffen. Lees hier meer.

Om telers inzicht te geven in de milieu-impact van hun substraat maakt Lensli een footprint berekening van ieder substraat. Lensli is aangesloten bij het Horti Footprint Chain programm, om duurzaamheid in de gehele tuinbouwketen te verbeteren en CO2-uitstoot collectief omlaag te brengen. Lees hier meer.

Weten wat wij voor jullie teelt kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@lensli.com of 088 2244 800.

Wij staan je graag te woord.

Have Fun Growing!