Meest recente artikelen:

Deel dit bericht via:

Ervaar als boomkwekerij dat HERBAEDECK HBR werkt!

29 januari 2021

29 januari 2021 – Ontvang als Boomkwekerij nu geheel vrijblijvend en kosteloos ons afdekmateriaal Herbaedeck HBR.
(actie geldig t/m maart 2021)

Tot en met maart 2021 staat bij Lensli alles in het teken van afdekmaterialen. Wij willen boomkwekerijen uitnodigen om onze Herbaedeck HBR te proberen, testen en vergelijken met hun huidige afdekmateriaal op de potten. Eén van onze specialisten komt graag bij u langs voor een introductie van ons Herbaedeck HBR en om toelichting op de werking te geven. Uiteraard ontvangt u tijdens dit bezoek een gratis Lensli emmer én zak met afdekmateriaal om uw eigen test mee uit te zetten in de teelt.

HERBAEDECK HBR
Herbaedeck HBR bestaat uit organische, circulaire grondstoffen en biedt uw planten de perfecte bescherming tegen onkruid en mos op de pot. Door de unieke samenstelling zorgt Herbaedeck HBR voor een goede afwatering en afdroging van de pot en is het een langdurig bruikbare oplossing.
Veel boomkwekerijen gingen u al voor en zijn uitgesproken blij met het resultaat. Lees hier hun ervaringen.

Het opvragen en uitproberen van het testmateriaal is geheel vrijblijvend en kan op afspraak worden ingepland met één van onze product specialisten. Heeft u liever geen bezoek in deze bijzondere tijden? Dan kunt u de testmaterialen ook per post ontvangen. Neem in dat geval contact op met Mart Slingerland via m.slingerland@lensli.com.

Wij hopen u snel van dienst te kunnen zijn. Tot dan en …….. Have Fun Growing!

Lees meer over Herbaedeck HBR.