Meest recente artikelen:

Deel dit bericht via:

Langzaam werkende meststoffen

16 januari 2024

We hebben een lange geschiedenis en ruim 115 jaar expertise en marktkennis op het gebied van substraten, onderzoek en innovatie. In onze rubriek ‘Wist je dat….?’ informeren we regelmatig over praktijksituaties die we in de sector tegenkomen, vertellen we over in de praktijk verkregen inzichten, geven we je teelttips en delen we onze kennis over alle andere interessante substraat-gerelateerde zaken.

In onze kennisbank hebben we al deze onderwerpen voor je verzameld en kun je alle kennisartikelen raadplegen.

Het onderwerp van deze week is “Langzaam werkende meststoffen”.

Wist je dat…… je met de inzet van de juiste meststof combinatie veel tijd, energie en geld kan besparen? En dat hernieuwbare grondstoffen een heel andere bemestingsaanpak vragen dan veen?

Het gebruik van langzaam werkende meststoffen biedt een teler gemak, zekerheid en efficiency. Dankzij langzaam werkende meststoffen hoeft er gedurende de teelt veel minder (bij)gestuurd te worden, waardoor een teler wordt ontlast.

Speciaal voor jullie hebben we alle feiten over reguliere versus langzaam werkende meststoffen in het substraat op een rij gezet. Lees snel verder op onze kennisbank: Langzaam werkende meststoffen.

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw eigen teelt? Neem contact op met een van onze specialisten via sales@lensli.com of bel naar 088 2244 800.

Wij zijn je met plezier van dienst en staan je graag bij met onze kennis en ervaring.

Have Fun Growing!