Meest recente artikelen:

Deel dit bericht via:

Klant aan het woord - Future Flowers BV

21 mei 2024
“Op basis van de combinatie van prijs, kwaliteit en service zijn wij met het substraat van Lensli gaan werken. Inmiddels werken we nu al ruim 5 jaar naar volle tevredenheid met Lensli samen.”
 
Lensli ontwikkelt en produceert dagelijks met veel plezier en passie substraten voor de professionele tuinbouw in binnen- en buitenland. Groeien doen wij samen met onze klanten en daar zijn we trots op! Regelmatig publiceren we échte klantverhalen en deze keer is het de beurt aan Calla-kwekerij Future Flowers BV.
Het bedrijf Future Flowers BV uit de Lier levert met veel zorg diverse soorten hoogwaardige Calla’s van Nederlandse bodem. Met de toepassing van moderne teelttechnieken is Future Flowers in staat een klimaat na te bootsen waardoor het gehele jaar Calla’s geproduceerd kunnen worden. Het leveren van hoogwaardige kwaliteit is essentieel voor Future Flowers en gedurende de gehele teelt wordt dan ook de allerbeste kwaliteit nagestreefd. De samenstelling van het substraat in combinatie met de meest optimale verhoudingen van de grondstoffen en toevoegingen speelt hier een belangrijke rol in.
 
Eigenaar Eric Jansen vertelt met veel enthousiasme en passie:” Wij leveren kwaliteit en emotie, waarmee we de consument extra lang van onze bloemen kunnen laten genieten.”
 
Have Fun Growing