Meest recente artikelen:

Deel dit bericht via:

Lensli op vakbeurs GrootGroenPlus 2022

3 oktober 2022

Gegrond: dat is het thema van de 32e editie van Vakbeurs GrootGroenPlus. Uiteraard een belangrijk thema, want het begint allemaal bij de bodem; de basis voor een gezonde en mooie teelt. En laten wij nu precies de juiste ingrediënten hiervoor in huis hebben!

Kom van 5 t/m 7 oktober tijdens de vakbeurs in Zundert naar onze stand G018 (grijze route) en maak kennis met onze bewezen succesvolle substraten en afdekmaterialen voor Boomkwekerij en Vaste Planten teelten. Ook hebben wij een zeer interessante beurs-aanbieding voor alle potgedrukte gewassen.

Wat mag je allemaal op onze stand verwachten?

BEKIJK, VOEL EN RUIK ONZE DUURZAME REFERENTIE SUBSTRATEN

Bij de ontwikkeling en productie van substraat staat duurzaamheid bij Lensli hoog in het vaandel.  We zijn volop bezig met het gebruik van circulaire en hernieuwbare grondstoffen en de ontwikkeling van toekomstgerichte substraten. Inmiddels hebben we hier al veel successen mee geboekt.

Voor ieder product dat wij maken en afleveren berekenen we de milieu-impact. Dit om inzicht te krijgen in de bijbehorende footprint van onze producten en om verbeteringen door te kunnen voeren. Met de Lensli duurzaamheid classificering hebben klanten inzicht in de duurzaamheid en circulariteit van een substraat en de bijbehorende eigenschappen. Met deze classificering sturen wij niet alleen op CO2 en veenvrij, maar wordt bovendien gekeken naar de herkomst en het type van organische grondstoffen en meststoffen.

Wij informeren je graag over onze oplossingen voor de boomkwekerij en vaste planten teelt en wat dit voor jullie eigen teelt kan betekenen. Voor de Boomkwekerij en Vaste Plantenteelt kan Lensli vertrouwen op basissubstraten die zich inmiddels ruim bewezen hebben en die ook van jullie teelt een groot succes kunnen maken.

Kijk voor meer informatie op onze website: Boomkwekerij en Vaste Planten .


SPECIALE BEURS ACTIE VOOR POT GEDRUKTE TEELTEN

Op zoek naar het ideale substraat voor in de pot gedrukte teelt? Kom dan zeker tijdens GrootGroenPlus langs op onze stand. Tijdens de beurs tonen wij ons substraat, speciaal ontwikkeld voor alle in de pot gedrukte gewassen. Met een uitgebalanceerde combinatie van secundaire en hernieuwbare grondstoffen vormt ons substraat een goede basis voor de bodembiologie en de weerbaarheid van jouw gewas. Daarnaast vormt het een optimale vochtbuffer voor kluiten en is het zeer gemakkelijk te verwerken met zowel de hand als met een oppotmachine.

Tijdens de beurs bieden wij de mogelijkheid om tegen zeer scherpe prijzen ons substraat te proberen. Let op: Deze aanbieding geldt enkel tijdens de beurs, dus kom langs en profiteer van deze aanbieding.

HERBAEDECK: ONS ORGANISCHE AFDEKMATERIAAL

Onze Herbaedeck afdekmaterialen bestaan uitsluitend uit organische, circulaire grondstoffen. Door gebruik te maken van afdekmaterialen ontstaat een droge bovenlaag waarop onkruid en mos niet tot ontkieming kunnen komen. Onze afdekmaterialen zijn geschikt voor zowel bedekte – als buitenteelten en aantoonbaar plantveilig met het RHP-keurmerk. Bovendien hechten onze organische materialen zo goed dat deze zelfs tijdens ongunstige weersomstandigheden goed blijven liggen.

Zelf onze RHP gecertificeerde afdekmaterialen beoordelen in de praktijk? Geen probleem, graag zelfs! Laat je gegevens achter bij onze stand en ontvang je eigen testmateriaal. Geheel vrijblijvend en zonder kosten. Dat wil je toch niet missen!?

Kijk voor meet informatie alvast op: Onze afdekmaterialen informatiepagina.

Genoeg reden dus om onze stand op GrootGroenPlus te bezoeken. Heb je nog geen kaarten? Registreer je dan hier: GGP 2022 Tickets

Zien we jullie ook tijdens GrootGroenPlus? Wij kijken uit naar je komst!

Have Fun Growing,

Team Lensli