30 september 2021

Maak kennis met onze RHP gecertificeerde Herbaedeck afdekmaterialen!

Onkruid? Mos? Of materiaal dat weg blijft waaien, wat u ook probeert? Dit is allemaal verleden tijd met de Herbaedeck afdekmaterialen van Lensli!

Onze Herbaedeck producten bestaan uitsluitend uit organische, circulaire grondstoffen. Door gebruik te maken van afdekmaterialen ontstaat een droge bovenlaag waarop onkruid en mos niet tot ontkieming kunnen komen. Tevens heeft een pot minder last van uitdrogen en blijft homogeen vochtig,  wat uiteraard een gunstige invloed heeft op de wortelvorming. Onze afdekmaterialen zijn geschikt voor zowel bedekte – als buitenteelten en nu tevens aantoonbaar plantveilig met het RHP-keurmerk.

Zelf onze RHP-gecertificeerde afdekmaterialen beoordelen in de praktijk? Geen probleem, graag zelfs! Kom naar onze stand G044 in Hal 7, laat uw gegevens achter en ontvang uw eigen testmateriaal. Geheel vrijblijvend en zonder kosten. Dat wilt u toch niet missen!?

Duurzame teelt / Veenvrij & Veenarm
Geen afdekmateriaal nodig maar op zoek naar duurzame mogelijkheden voor uw teelt of meer willen weten over veenvrije of veenarme substraten? Ook dan hebben wij genoeg te laten zien en te vertellen.

Duurzaamheid en de ontwikkeling van veenvrije- en arme substraten staan zoals u waarschijnlijk al weet, zeer hoog op onze agenda. Wij hebben hier al goede resultaten en successen mee geboekt, en deze substraten kunnen we nu uitstekend inzetten in de Boomkwekerij. Ook zijn wij op dit moment druk bezig met de ontwikkeling van circulaire samenstellingen én introduceren wij op zeer korte termijn een heuse duurzaamheidsclassificatie voor al onze substraten.

Neem gerust een kijkje op onze stand en maak kennis met ons team en wat wij u allemaal te bieden hebben.  Alvast meer weten over ons? Kijk op onze website voor reviews en meer.

Gratis toegangstickets zijn te bestellen via GrootGroenPlus; Klik hier om naar de website te gaan.

Graag tot ziens op GrootGroenPlus 2021!

Uw Lensli team

Menu