Meest recente artikelen:

Deel dit bericht via:

Lensli op Hortibiz Newsradio

25 september 2023

Vorige week waren wij te gast bij Hortibiz Newsradio om over ons veenvrije project in de Boomkwekerij te vertellen. Om succesvol te zijn als sector, is het belangrijk om samen te werken en kennis en ervaringen uit te wisselen. De laatste jaren heeft Lensli veel onderzoek gedaan naar (alternatieve) grondstoffen en de mogelijkheden van veenvrij en veengereduceerd telen.

Omdat een veenvrij substraat zowel chemisch als fysisch andere eigenschappen heeft, is het vooral van belang hoe we hier gezamenlijk mee omgaan. De kennis en kunde van de kweker is daarom net zo belangrijk als de inbreng van de substraatleverancier. Om dit gezamenlijk op één niveau te krijgen en een antwoord te geven richting de markt, is samenwerken essentieel.

Luister via onderstaande link de podcast van dit interview terug waarin Rob Bierman (Commercieel Manager) en Martijn den Brok (Accountmanager) vertellen over onze ervaringen op dit gebied, de reeds opgedane kennis en hun visie op de huidige ontwikkelingen.

Meer weten over dit gave project of ben je benieuwd wat wij voor jouw teelt kunnen betekenen? Neem contact met een van onze specialisten op via sales@lensli.com of bel naar 088 2244 800.

We horen heel graag van je!

Have Fun Growing!