foto-1-vierkant-website-2

Meest recente artikelen:

Deel dit bericht via:

Laat je goed adviseren over de keuze voor substraat!

23 juni 2022

De ene kas is de andere niet en elk gewas vraag om zijn eigen aanpak. Daarom is het belangrijk om je goed te laten informeren over de keuze voor een substraat, zo meent Accountmanager & Substraatspecialist Cock van der Spek van Lensli.

Hij zei dat vanochtend in de uitzending op Paprika Tasty Radio. Met de juiste kennis en expertise heeft Lensli Substrates alles in huis om telers optimaal te ondersteunen en succesvol te laten telen, meent Van der Spek. “Of het nu veenrijk of veenvrij substraat betreft; wij kunnen telers adviseren en informeren om zodoende tot betere resultaten te komen.”

Volgens Van der Spek is Lensli vanwege die kennis en ervaring de meest strategische kennispartner voor de professionele tuinbouw. “Door als teler nauw samen te werken met een substraatspecialist, haal je het maximale uit jouw substraat. Elke situatie is anders, dus laat je goed adviseren voordat je een keuze maakt.”

Wil je het volledige gesprek met Cock van der Spek van Lensli terugluisteren? Op https://goedemorgen.podbean.com is de hele uitzending terug te luisteren.

Have Fun Growing!

COCKVANDERSPEK_AM_28september2021_Zuid-Holland-voorselectie-8594-SP-vierkant-INSTA-1024x1024