Meest recente artikelen:

Deel dit bericht via:

Lensli Strawberry Mix: het ideale substraat voor zachtfruit-teelten op HortiContact 2024.

23 februari 2024

Lensli Strawberry Mix: het ideale substraat voor zachtfruit-teelten op HortiContact 2024

Ben je op zoek naar een duurzame, toekomstbestendige oplossing voor jouw (fruit)teelt? En wil je hierbij niet op kwaliteit inleveren en wellicht zelfs de kwaliteit verbeteren?
Maak dan kennis met onze Strawberry Mix, verkrijgbaar in twee varianten;

1. Strawberry Mix (Perliet)
2. Strawberry Mix Green (Bark)

Beide varianten bestaan uit een uitgebalanceerde basiscombinatie van kokos en Zweeds veenmosveen. Door het gebruik van hernieuwbare grondstoffen zorgt ons substraat voor een relatief kleinere footprint dan traditionele samenstellingen.

Meer weten? Kom dan tijdens de HortiContact dagen zeker een kijkje nemen op stand J135, waar wij onder andere onze Strawberry Mixen laten zien. Ga naar onze website en registreer je via de link op deze pagina.

Ervaar je een uitdaging in de teelt, wil je het teeltrendement naar een volgend niveau brengen of meer weten over ons substraat? Neem dan contact op met Fred Strijk (+31 6 83202657 /f.strijk@lensli.com) of Martijn den Brok (+31 6 51344735 / m.denbrok@lensli.com).

Natuurlijk kan je ook alvast een afspraak met een van onze specialisten maken, zodat je zeker weet dat er meteen iemand beschikbaar is op de stand als je langs komt.

We horen graag van je. Heel graag tot ziens tijdens de HortiContact dagen!

Team Lensli