Meest recente artikelen:

Deel dit bericht via:

"We hebben elkaar écht nodig."

21 juni 2022

Onlangs hebben wij bezoek gehad van de VPN en KAS Magazine op onze productielocatie in Cuijk. Onze Commercieel Manager Rob Bierman is tijdens dit bezoek het gesprek aangegaan met VPN-directeur Han de Groot over onder andere duurzaamheid, kwaliteit en samenwerking binnen onze sector. 

“Telers beseffen soms nog te weinig wat er allemaal komt kijken bij het maken van een goed substraat. En telers en substraatfabrikanten moeten meer samenwerken om de uitdagingen van nu en de nabije toekomst aan te pakken. We hebben elkaar écht nodig,” aldus Rob Bierman, commercieel manager van Lensli Substrates.

“Mijn oproep aan telers is om meer de samenwerking met ons aan te gaan, op zoek naar méér circulariteit en méér gebruik van duurzame grondstoffen in de totale keten. Anders loop je het risico dat er straks vóór ons beslist wordt, en dan ben je te laat.”

Ook pleit Rob Bierman voor meer standaardisatie; “Het aantal grondstoffen is in de loop der jaren enorm toegenomen, maar je kunt het aantal recepten niet eindeloos uitbreiden. Iets wat al tien keer beproefd is bij verschillende kwekers én zich daar bewezen heeft, kun je met een gerust hart ook gebruiken bij kweker nummer elf. Het verkleint de kans op fouten en we kunnen er onze klanten makkelijker en beter mee bedienen.”

Meer lezen? Kijk hier voor het volledige artikel of ga naar de website van de vpn.

Have Fun Growing!

#Duurzaamheid #Samenwerking # Kwaliteit #VPN #KASMagazine #HaveFunGrowing

Foto-2-narrow