Meest recente artikelen:

Deel dit bericht via:

Nieuwe Klant - Jansborg Aardbeien & Kersen

12 juli 2023

Maak kennis met onze nieuwe klant Familiebedrijf Jansborg! Gevestigd in Leende, in het mooie Brabant, telen zij met passie en vakmanschap heerlijke aardbeien, kersen en pruimen.

Onlangs hebben wij onze eerste levering met TrayMix substraat aan hen mogen verzorgen, waarmee zij hun gewassen optimaal kunnen laten groeien en bloeien. Vanwege het succes van deze samenwerking, gaan wij hen verder ondersteunen met onze hoogwaardige StrawberryMix substraat voor de productie teelt van aardbeien.

Familiebedrijf Jansborg staat bekend om hun kwaliteitsproducten en duurzame teeltmethoden. Met veel liefde en toewijding zorgen zij ervoor dat alleen het allerbeste fruit hun bedrijf verlaat. Wij zijn dan ook trots om hen als klant te mogen verwelkomen en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking.

Ben je nieuwsgierig naar de vruchten van Jansborg? Je kan deze vinden bij diverse retailers in de regio en bij Jansborg zelf op de kwekerij of neem een kijkje op de Facebook pagina: https://www.facebook.com/Jansborg/

Have Fun Growing

#HaveFunGrowing #Lensli #Fruit #Aardbei #Jansborg