23 september 2021

Lensli draagt Villa Pardoes warm hart toe.

De aankomende jaren zal Lensli het goede doel Villa Pardoes ondersteunen. Villa Pardoes zet zich volledig in om ernstig zieke kinderen en hun familie een onvergetelijke vakantiebeleving aan te bieden in hun sprookjesachtige Villa in Kaatsheuvel. Het doel van deze stichting is om de kinderen en hun familie een onbezorgde week te laten ervaren waarbij ze even kunnen ontsnappen aan de (harde) realiteit en onbekommerd kunnen genieten. Villa Pardoes is geheel afhankelijk van vrijwilligers en donaties van derden. Dit unieke en mooie initiatief willen wij graag ondersteunen en daarom doneren wij de aankomende jaren onze potgrond waarmee ze hun prachtige binnentuinen kunnen onderhouden. 

Villa Pardoes biedt Nederlandse gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind tussen de 4 en 12 jaar een onvergetelijke, unieke vakantiebeleving aan. Voor broertjes, zusjes, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Genieten met elkaar, daar gaat het om in Villa Pardoes. Even alles vergeten en samen mooie herinneringen maken!

Binnen de Villa zijn prachtige binnentuinen aanwezig die door vrijwilligers met veel liefde en zorg onderhouden worden. Om de tuinen mooi en de bloemen en planten sterk te houden, zal Lensli de aankomende 5 jaar Villa Pardoes voorzien van potgrond. Met deze donatie hopen we dat de gezinnen veel plezier in de tuinen hebben en kunnen genieten van een mooie bloemen- en plantenpracht. De tuinen zijn een geweldige aanvulling op de sprookjesachtige aankleding van de Villa. Iedere kamer heeft een eigen thema en daarnaast zijn er verschillende activiteitenruimtes aanwezig, zoals een Chillroom, Knutselruimte, Snoezelparadijs en Bubbelparadijs. Iedere ruimte heeft een geweldig mooie eigen sfeer door unieke aankledingen en decoraties.

Naast de sponsoring van potgrond is het streven om ons ook bij andere initiatieven aan te sluiten. Wij gunnen ieder gezin met een ernstig ziek kind een onbezorgd en plezierig leven, en zijn ons bewust dat ‘Have Fun Growing’ helaas niet altijd opgaat. Daarom dragen wij dit doel een warm hart toe en bieden ondersteuning daar waar mogelijk. Binnenkort meer hierover; houdt onze website en socials daarom goed in de gaten.

HAVE FUN GROWING

Over Lensli B.V.
Substraatspecialist Lensli ontwikkelt en produceert al meer dan 115 jaar kwalitatief hoogwaardige substraten en aanverwante producten voor de professionele tuinbouw in binnen- en buitenland. Met een sterke focus op het gebruik van duurzame grondstoffen, de inzet van eigen productiefaciliteiten én jarenlange expertise zet Lensli zich volledig in om duurzame groei te faciliteren voor haar klanten. Alles voor een gezonde toekomst en groei.

Lensli is met haar ca. 50 medewerkers gespecialiseerd in de segmenten: Boomkwekerij, Orchideeën, Perkgoed,  Groene potplanten, Bloeiende potplanten, Vaste planten, Groenteteelt, Klein- en Zachtfruit, Zaai- en stekgoed en Afdekmaterialen. Met een productielocatie in Bleiswijk (ZH) en een productiefaciliteit in Katwijk, Cuijk (NB) bedient Lensli haar klanten in heel Europa en daarbuiten.

Over Villa Pardoes
Villa Pardoes bestaat uit twaalf ruime vakantiewoningen, aan elkaar geschakeld rondom de Picknickplaats. Het gebouw heeft de vorm van een Slak op een bloem. Kinderen kunnen er in een veilige en prikkelrijke omgeving spelen. Ouders ontmoeten er lotgenoten. Ze kunnen er hun verhaal vertellen en ervaringen delen, soms tot laat in de avond. In Villa Pardoes worden avonturen samen beleefd. Met familie en vrienden. Ridders, barbie en de sprookjes van 1001 nacht komen er tot leven. Villa Pardoes is voor een weekje het warme nest waar je thuiskomt na een dag vol leuke activiteiten.

Sprookjesachtig vakantieverblijf, spierpijn van het lachen, vrienden voor het leven, even geen gedokter, een weekje onbekommerd genieten, tranen van geluk. Villa Pardoes is heel veel. Vier woorden vatten alles treffend samen: daar vergeet je alles!

Menu