Meest recente artikelen:

Deel dit bericht via:

Klant aan het woord - Gevers Planten

24 juni 2024

De ruim 60-jarige, intensieve samenwerking die wij met Lensli hebben, bewijst dat wij tevreden zijn met Lensli en de geleverde substraten. 

Lensli ontwikkelt en produceert dagelijks met veel plezier en passie substraten voor de professionele tuinbouw in binnen- en buitenland. Groeien doen wij samen met onze klanten en daar zijn we trots op! Regelmatig publiceren we échte klantverhalen en deze keer is het de beurt aan Gevers Planten uit het mooie Asten-Heusden.

Bij Gevers Planten kweken ze jaarrond seizoensproducten, zoals onder andere geraniums, osteospermum, cyclamen, kerststerren, impatiëns en primula’s. De liefde voor het vak werd bij zoon Alex Gevers, de huidige eigenaar, met de paplepel ingegoten. Inmiddels is de familie Gevers al ruim 60 jaar innovatief met kweken bezig, en hebben zij een klantgericht bedrijf gerealiseerd waarin tevredenheid bij de consument in binnen- en buitenland centraal staat.

Gevers Planten heeft als doelstelling om vooral mooie planten te maken, en streeft ernaar om, samen met hun leveranciers, iedere dag zo duurzaam mogelijk planten te kweken.

Alex Gevers vertelt enthousiast; “We doen alles om een gezonde groei voor nu en voor de toekomst veilig te stellen. Substraat speelt hierin ook een belangrijke rol.”

Lees het volledige artikel hier.

Have Fun Growing!