Meest recente artikelen:

Deel dit bericht via:

Klant aan het woord - PT-Potcultures

5 juli 2024

“De kwaliteit en aandacht die Lensli samen met de kweker besteedt aan de best mogelijke potgrond zijn voor ons belangrijk, evenals het regelmatige contact waarbij aandachts- en verbeterpunten actief en goed worden opgepakt.”

Lensli ontwikkelt en produceert dagelijks met veel plezier en passie substraten voor de professionele tuinbouw in binnen- en buitenland. Groeien doen wij samen met onze klanten en daar zijn we trots op! Regelmatig publiceren we échte klantverhalen en deze keer is het de beurt aan PT-Potcultures, een van de grootste Picea’s kwekerijen van Nederland.

Per 2024 is Boomkwekerij Huijbers overgenomen door PT-Creations en voert sindsdien onder de nieuwe naam PT-Potcultures B.V. de activiteiten voort.  Met een oppervlakte van ruim 10 hectare worden jaarlijks 4,5 miljoen stekken gemaakt en maar liefst 3,5 miljoen plantgoed P9.  De Picea’s van PT-Potcultures worden in heel Europa geleverd aan kwekers, de tussenhandel, tuincentra en retailers. Voor zowel de stekgrond als de potgrond is Lensli al ruim 12 jaar de vaste leverancier.

Bedrijfsleider Jules Klessens legt uit; “Dat wat je doet, dat moet je goed doen; kwaliteit en tevreden klanten staan voorop.”

Lees het volledige artikel hier. 

Have Fun Growing!